Til virksomheder

Den Gamle Stald

Smart and practical Method To Get College Application Essay Service https://mavenroundtable.io/globallead/social-entreupreneurship/job-interview-questions-10-things-you-never-ask-4NmQV22bkk69dAX8Kbi5_Q/ Brilliant Method Of Getting College Term Paper Format
Intelligent Method Of Getting Best Essay Help Coupons try this website Practical Method Of Getting Essay On Voluntary Service

Er du fra en virksomhed som gerne vil give dine medarbejdere en julegave og en god oplevelse, udsteder vi gavekort. Du betaler kun for dem der bliver indløst.

Eks. på gavekort:

1 Normann juletræ 2 meter, 320 kr.

Gløgg og æbleskiver 2 børn og 2 voksne, 150 kr.

Beløb til julestuen på 250 kr.

Der er mulighed for at besøge Julestuen, Den gamle stald, den store oppustelige julemand, halmhulen, følge de markerede ruter i skoven, besøge bålhuset med mulighed for at lave popcorn og skumfidser m.m.

Husmorforeninger, skoleklasser og andre større grupper er velkomne.

Hallen er til cirka 80 personer. Du har mulighed for at booke hallen og få den for jer selv. Hertil kan vi desuden lave et program der passer jer, samt servere glögg og æbleskiver for op til 80 personer. Ring for nærmere informationer om dette (61 11 10 87). Hallen er desuden pyntet med et stort flot juletræ og et hygge hjørne med halmballer og krybbespil.