Om os

Om os

Velkommen 

TopkærJulestue er en juletræsplantage med tilhørende julebutik, som drives af os, Klaus og Line Obel Kristensen. Vi har tre børn, som alle hjælper med at få stedet til at køre - Karoline, Liva og Gry.

 

Hos Topkær Julestue er der jul hele året, men den travle sæson begynder i oktober. Her klipper vi ca. 15 tons pyntegrønt til gravdækning, og vi begynder at gøre klar i vores julestue.


Hele året rundt arbejder vi på at lave flotte juletræer og gøre arealerne omkring klar til, at I kan få en hyggelig tur i skoven og finde jer det helt rigtige juletræ.


Vi sælger omkring 5.000 træer fra vores hjemmesalg, og hvert år supplerer vi med nye varer og attraktioner.

Julestuen åbner i midt november indtil d. 23. dec mellem 10-17, og vi glæder os til at se jer.

Topkærs historie


Topkær 13 var oprindeligt en mindre landbrugsbedrift med heste, grise og køer.

2019

2010

1994

1993

1986

I 2019 overtager Klaus og Line Obel Kristensen Julestuen Topkær og omdøber virksomheden til Topkær Julestue.

     

De udvider Julestuen med køkken, toiletter og garderobe, så den kan blive lejet ud som festlokale uden for julesæsonen. Det bliver døbt Topkær Fest.

Selve Julestuen bliver bygget, og nu kan der sælges julepynt.

Topkær udvides yderligere med 12 tdr. land.

De første juletræer er nu klar til at blive fældet og solgt. Forventningsfulde biler kører forbi, og flere af de samme kunder kommer stadig trofast forbi hvert år.

I 1986 køber Anders Bjerregaard og Bente Hedevang ejendommen i udkanten af Aarhus. Grunden består af 5 tdr. land. De tager en beslutning om at satse på juletræsbranchen og planter arealerne til med rødgran, nobilis og nordmannsgran.